Vragen of vrijblijvende offerte?

Anti vuil Coating

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE in Amsterdam heeft een uniek concept in het assortiment. Gereinigde zonnepanelen kunnen wij daarna voorzien van een unieke zelfreinigende coating. Organische vervuiling die zich ophoopt op een zonnepaneel zorgt voor een vermindering van het rendement, die dramatische vormen kan aannemen. De zonnepanelen zijn minder in staat om de juiste energieopbrengst te leveren. Uw investering in zonnepanelen wordt gedeeltelijk teniet gedaan en dat is zonde.

Solar coating

Het aanwezige opgehoopte organische materiaal wordt door de zelfreinigende coating afgebroken en afgevoerd. Wij geloven zo in het product, dat wij onvoorwaardelijk garanderen dat de anti-vuil coating, die wij aanbrengen op uw zonnepanelen vijf jaar vuil vrij blijft. Anders wordt de coating gratis vervangen. Deze zelfreinigende coating kent vele toepassingen. Als deze wordt aangebracht op een boot, kan vuil zich niet meer hechten aan de boot en is deze makkelijk te reinigen. Een echt wondermiddel, het kan bijvoorbeeld ook toegepast worden op een auto, waardoor insecten makkelijk verwijderd kunnen worden. Maar ook bijvoorbeeld kozijnen kunnen ermee beschermd worden.


 

Nautic coating

Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu, doordat zij een goed aanvullend alternatief vormen voor fossiele brandstoffen. Zoals bij zoveel zaken is dan wel een goede werking noodzakelijk van de zonnepanelen. Om het rendement te behouden moeten deze ook daadwerkelijk het zonlicht kunnen opvangen en verwerken, een schone ruit van het zonnepaneel is daarvoor noodzakelijk. Tot nu toe was hier geen afdoende oplossing voor. Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE heeft een zelfreinigende coating laten ontwikkelen, waarmee het probleem opgelost kan worden.


 

Besparing op uw energie kosten

Voor particulieren, bedrijven en instellingen kan hiermee een aanzienlijke besparing op de energiekosten worden bereikt. Zonnepanelen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken, stelt u zich eens voor wat een besparing zou kunnen worden bereikt als al die vele zonnepanelen voorzien zouden worden van onze revolutionaire zelfreinigende coating. Wilt u dus ook het volledige rendement van uw zonnepanelen kunnen bereiken, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden en de kosten. Wilt u nadere informatie over een afdoende behandeling van uw zonnepanelen en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Wacht u dan niet langer en neemt u contact op met Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE in Amsterdam en begin met besparen!


 

Search