Gevel reiniging

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE in Amsterdam heeft zich mede gespecialiseerd in gevelreiniging. Wij zijn in te zetten bij nieuwbouwprojecten, waar wij de resten van metselwerk en voegwerk bijvoorbeeld kunnen verwijderen. De gevel wordt door ons professioneel gereinigd met het inzetten van modern materieel. Omdat wij snel werken zorgen wij voor een snelle oplevering van de nieuwbouwpanden.

Anti-vuil gevel coating

Gevels van bestaande panden kunt u zien als een visitekaartje van een bedrijf of kantoor. De gevel kan na verloop van tijd vervuild raken onder invloed van weersomstandigheden en roet, afkomstig van het verkeer. Ook kan de uitstraling van uw pand minder fraai zijn door graffiti of de aanwezigheid van algen. Gevelreiniging vraagt om een specialistische kennis van de behandelmethoden. Voor een intensieve gevelreiniging hebben wij de beschikking over de juiste gereedschappen. Als de gevelreiniging niet juist wordt uitgevoerd, dan bestaat het risico op onherstelbare beschadiging van de gevel. Om die reden is de keuze voor Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE als ervaren en deskundige gevelreiniger de juiste.

Wij hebben een brede ervaring met het reinigen van gevels. Na een behandeling is de gevel weer smetteloos. Uw gevel heeft weer een frisse en verzorgde uitstraling, wat voorbijgangers en bezoekers zeker zal opvallen. Bij het reinigen van de gevel verwijderen wij ook de spinnen en de spinnenwebben. Na het verwijderen van de spinnen worden de plekken waar de spinnen zich kunnen ophouden ontoegankelijk gemaakt. Bij alle gevelreinigingen maken wij gebruik van verantwoorde en milieuvriendelijke middelen. U bent dan ruime tijd weer verzekerd van een spinnenvrij pand.


 

Reinigen van gevel

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE adviseert om de gevelreiniging periodiek door ons te laten uitvoeren. Des te meer tijd er verstrijkt na een behandeling kan het vuil zich weer ophopen, wat steeds moeilijker te verwijderen wordt. Voor regelmatige gevelreiniging kunnen wij gunstig geprijsde onderhoudscontracten bieden, zodat u altijd verzekerd bent van een vakkundig gereinigde gevel.

Is uw gevel in de regio Amsterdam toe aan een grondige reiniging en wilt u daarvoor een ervaren en vakbekwaam bedrijf inschakelen zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven te betalen? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons al gevonden! Uw uitnodigende gevel is onze zorg. Wij kunnen kleine projecten uitvoeren, maar hebben ook voldoende capaciteit voor grotere opdrachten.

Wilt u weten wat wij voor kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Belt u dan met Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE, u kunt ons bereiken op telefoonnummer 0206196780, mobiel: 0654606291. Een e-mail sturen kan via ons contact formulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Zoekt u een professionele en duurzame gevelreiniging?

Vraag ons om een demonstratie en overtuig uzelf!

Search