Glazenwasser regio Amsterdam

In de regio Amsterdam verzorgt Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE glasbewassing voor particuliere klanten, bedrijven en kantoorpanden. Met een ruime ervaring als glazenwasser heeft glasbewassing voor ons geen geheimen meer. Kwaliteit en serviceverlening staan bij ons hoog in het vaandel. In onze dienstverlening zijn wij zeer flexibel. Om geen storende factor te zijn tijdens uw werkzaamheden kunnen de tijdstippen van onze aanwezigheid in overleg besproken worden. Zodat u zo min mogelijk overlast zult ondervinden.

Ramen wassen met telescoopstok
Reiniging van uw kozijnen
De uitstraling van uw pand

Ramen wassen met telescoopstok

Glasbewassing door ons zorgt altijd voor een streeploos resultaat. Hierdoor wordt een goede lichtinval bereikt, wat zorgt voor een prettig woon- of werkklimaat. Met een hoogwerker kunnen wij ramen tot een hoogte van 50 meter bewassen. Ook maken wij nog gebruik van de traditionele ladder. Voor grotere hoogtes maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Dit is een zeer effectieve methode, omdat gebruik wordt gemaakt van gedemineraliseerd water, waardoor er geen sporen achterblijven. Bij telescopische glasbewassing wordt altijd gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen en komt de veiligheid nooit in het geding. Er kunnen hoogtes mee bereikt worden tot 15 meter

Reiniging van uw kozijnen

Doordat wij een goede kwaliteit leveren tegen een goede prijs, zijn wij een begrip geworden in de regio Amsterdam. Wij mogen al vele klanten tot onze vaste klantenkring rekenen. Uiteraard worden tijdens de glasbewassing ook de kozijnen zorgvuldig gereinigd en ontdaan van vervuiling door spinnen en weersinvloeden.

Om uw ruiten van een woning of pand goed te lappen is een grondige vakkennis nodig van werkwijzen en materialen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en houden hun vakkennis voortdurend op peil, om zo te kunnen inspringen op nieuwe technologische ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij optimale kwaliteit blijven leveren.


De uitstraling van uw pand

Door regelmatige glasbewassing voorkomt u dat verontreinigingen aan de ramen van uw pand in Amsterdam en omstreken zich gaan ophopen, waardoor het verwijderen hiervan moeilijker wordt. Hiermee voorkomt u ook hogere kosten dan noodzakelijk.

Goed gelapte ramen geven een pand een frisse en representatieve uitstraling. Ook verlengt u door een goede glasbewassing de levensduur van de ramen en kozijnen. Bij Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE kunt u altijd rekenen op een vriendelijke benadering.

Schoonmaak werkzaamheden op grote hoogte

Klant is koning

Tevreden klant zijn onze beste reclame en daarom zullen wij altijd net dat stapje extra voor u doen, waar anderen een steekje laten vallen. Bij ons is de klant nog altijd koning. Topkwaliteit en maatwerk zijn wat onze glazenwassers nastreven en daar plukt u de vruchten van! Bent u dus op zoek naar een betrouwbare en betrokken glazenwasser? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij zijn glashelder in onze communicatie.

Search