Wat is het belang van goed gereinigde zonnepanelen?

Wist u dat zonnepanelen die vuil zijn rendement verliezen? Dit gaat ten koste van de energievoorziening waardoor uw zonnepanelen minder opleveren. Hierdoor wordt het doel voorbij gestreefd. Namelijk, het goedkoop aanleveren van zonne-energie. Vanuit een milieuoogpunt zijn schone zonnepanelen ook belangrijk, het gebruik van fossiele brandstoffen wordt hiermee beperkt.

Verhoog uw opbrengst en ontdek wat deze reiniging voor uw zonnepanelen kan betekenen!

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf ACE kan uw zonnepanelen vakkundig en veilig reinigen waardoor u tot wel 15% meer rendement kunt behalen. Tijdens deze reiniging van de zonnepanelen wordt een beschermende coating aangebracht. Hiermee worden de zonnepanelen afdoende beschermd tegen nieuwe vervuiling, maar ook wordt de bestaande vervuiling opgelost en afgevoerd en zo verhoogd u de stroom opbrengst.

De hydrofobische en hydrofiele coating is namelijk zelfreinigend en biedt een betere bescherming tegen nieuwe vervuiling dan andere vormen van coating, zoals Nano coating. Doordat er een langdurige bescherming wordt aangebracht tegen vervuiling worden de reinigingsperioden langer uitgesteld en blijven de zonnepanelen gegarandeerd vijf jaar vuilvrij. Zo kunt u het rendement tot wel 15% verhogen door de aangebrachte antivuil-coating.

We rekenen slechts €50,- aan voorrij kosten en €2,50 per paneel tot 10 stuks, daarna slechts €2,- per stuk.

Wilt u vrijblijvend weten hoe u meer aan uw zonnepanelen kunt verdienen?

Vraag geheel gratis een offerte aan. Laat ons weten hoe we u kunnen bereiken en hoeveel panelen u heeft, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Schone zonnepanelen laten extra licht door en leveren u meer op!

Verhoog rendement met 5 tot 15 %

Verhoog rendement met 5 tot 15 %

Met goed gereinigde en gecoate zonnepanelen verhoogt u het rendement van u zonnepanelen met 5 tot 15 procent.

Garantie van vijf jaar

Garantie van vijf jaar

Met een zelfreinigende coating voorkomt u toekomstige vervuiling van de zonnepanelen, wij durven hier een garantie van vijf jaar op te geven.

Aanbrengen van coating
aanbrengen van coating van bovenaf

Search